Vestlendingene handler billig godteri på nett


 

Vestlendingene har for lengst oppdaget at de ikke trenger å ta den lage veien over grensen for å handle godterier og brus til svenske priser.

Tollfri godterihandel på nett har tatt helt av hos markedslederen Maxgodis. Nordmenn handler tonnevis av bru og søtsaker fra sofakroken hver dag.

Spesielt er vestlendingene ivrige kunder.

Ferske resultatene fra fjoråret viser nemlig at folk i Hordaland, Rogaland og Møre og Romsdal handlet desidert mest i fjor av alle selskapets norske kunder. 

-Vestlendingene bor lengst unna grensen og oppdaget raskt at det å kjøpe på nett er enkelt, praktisk og billig. Dessuten er utvalget hos oss som regel mye større enn i de svenske godteributikkene. Vårt mål er at vi prismessig skal ligge på halve prisen av hva de må betale for de samme varene i norske butikker, sier administrerende direktør Morten Hansson i nettbutikken Maxgodis.se.

 

Dette er mest populært

Maxgodis.se ble etablert i 2015 og fører over 900 ulike produkter fra alle de mest kjente norske og  internasjonale produsentene. Det stadig voksende sortimentet gjør at det svenske, børsnoterte selskapet kan tilby nordmenn de søtsakene og brusmerkene som er mest populære for norske ganer. Varespennet er alt fra den mest eksklusive konfekten til det aller billigste løsgodteriet, og inkluderer også norske favorittsjokolader fra våre egne fabrikker Freia, Nidar og Brynild.

 

Hansson tror at den nylig økte norske sukkeravgiften vil øke salget ytterligere, men mener at det generelt lavere avgiftsnivået i Sverige er den beste reklameplakaten for selskapet.

 

Derfor er prisene lave

Nøkkelen til tilbudet om å netthandle billig ”godis” er den norske bestemmelsen om at privat import til en verdi under 350 kroner er moms- og tollfri. Derfor tilbyr svenske Maxgodis nordmenn om å fylle handlekurven for inntil dette beløpet, som også inkluderer frakten over grensen.

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning