Treningsdrikk

 

De som trener, eller har lyst til å begynne å trene aktivt, kan få mye positivt ut av en treningsdrikk. Max Godis tilbyr både ferdige treningsdrikker samt proteinpulver man kan blande selv. Disse kan drikkes før, under eller etter trening.

 

Våre varer

Hos Max Godis tilbyr vi proteinpulver fra Biotech, Valuelab og Nutramino. Disse blander du etter pakningens instrukser.  


Vi selger også ferdige miksede proteindrikker og smoothier, som du enkelt kan pakke med deg og oppbevare i vesken til inntak før og etter trening.

 

Fordeler med treningsdrikk

Det er mange som driver med aktivt inntak av treningsdrikk mens de trener for å bygge opp større muskler. Det er usikkerhet blant forskere om treningsdrikker faktisk kan hjelpe til med oppbygging av muskler eller ikke, men det er også andre ting en treningsdrikk kan bidra med.


Les mer: "Protein shakes"

 

Det er bra for restitusjon

Etter en hard treningsøkt er det viktig å restituere. Musklene er slitne og trenger hvile. Du kan sette i gang restitusjonsprosessen raskere med treningsdrikker. Etter du har trent er det viktig at kroppen får i seg nok næringsstoffer og væske, slik at restitusjonsprosessen blir optimal. Du får mest ut av treningen hvis du får i deg næring, og gjerne så raskt som mulig. Får du i deg nok protein eller karbohydrater til å sette i gang restitusjonsprosessen kan du forebygge belastningsskader, overtrening og sykdom.

 

Proteiner

Treningsdrikker som har et høyt proteininnhold er veldig bra for “reparering” og oppbygging av muskelvev. Du får stimulert proteinsyntesen ved inntak av proteinholdig mat eller drikke etter trening. Det anbefales inntak av animalske produkter som egg, melk eller kylling, fordi disse ofte inneholder mye protein. Mange mikser også proteinpulver med melk, eller drikker sjokolademelk etter trening. Proteinpulveret blir en direkte kilde til protein, mens melken gir ekstra fett og karbohydrater. Dette er en god kombinasjon.


Les mer: "Billig proteinpulver"

 

Væske

Væsketap under trening er en av de tingene du burde fokusere mest på. Det er anbefalt å erstatte så mye som 150% av væsketapet etter en treningsøkt. Dette gjelder spesielt de som aktivt driver med konkurransesport. Mange velger å drikke vann, men drikker som er laget spesielt for å erstatte væsketap (treningsdrikker) har større effekt grunnet deres gode innhold av kalium, protein og natrium.  

 

Karbohydrater

Glykogenlageret må også erstattes etter en treningsøkt. Karbohydrater er det viktigste næringsstoffet du kan få i deg etter trening. En treningsdrikk med godt innhold av karbohydrater vil kunne stimulere behovene for oppfylling av glykogenlagrene.


Les mer: "Energibar"

 

Det er svært praktisk

Det er optimalt å få i seg i et fullverdig måltid, men det er ikke alltid rom for dette etter en treningsøkt. Kanskje trenger du et stykke unna hjemmet, og ofte er man ganske sliten rett etter en treningstime. En treningsdrikk er en praktisk måte å få i seg energi raskt og effektivt. Det tar få sekunder å mikse drikken, enten det er før eller etter treningen. Du kan også kjøpe ferdige drikker med mye karbohydrater og proteiner. Max Godis selger både ferdigmiksede treningsdrikker samt proteinpulver med flere forskjellige smaker du selv kan mikse. Ta en titt på vårt utvalg av næringsdrikker og andre goder til etter trening.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning