Sukkerfri sjokolade

Bestill sukkerfri sjokolade til svenske priser hos Max Godis. Vi har et godt utvalg av sjokolade i nettbutikken, inkludert den sukkerfrie varianten, mørk sjokolade og vanlige sjokolader.

Sukkerfri sjokolade til svenske priser

Den norske sukkeravgiften rammer både sukkerholdige varer og sukkerfrie alternativer, og avgiften har gått kraftig opp de siste par årene. I tillegg er sukkerfrie varianter som regel dyrere enn vanlig godteri, fordi etterspørselen er mindre. Derfor drar mange nordmenn over grensen når de skal handle inn søtsaker - med eller uten sukker.

Med Max Godis slipper du å kjøre til Sverige for å handle. Max Godis er godteributikken på nett som lar deg bestille godteri, søtsaker, snacks og brus til svenske priser. Så lenge du holder orderen under 350 kroner betaler du heller ingen toll eller moms:

Siden 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet opptil tollgrensen på 350 kroner inklusive EU-frakt på 20 kroner, uten å betale toll eller moms. Det vil si at du kan bestille godteri fra Max Godis for opptil 330 kroner uten ekstra avgift. Frakten i Norge beregnet ut fra pakkens vekt kommer i tillegg, og regnes IKKE inn i 350 kronersgrensen.

Les mer: Bestille godteri

Handle fra Norge

I nettbutikken finner du alt du vanligvis kjøper på en svenskehandel. Vi har billig brus, godis, snacks, sukkerfri sjokolade og vanlige sjokolader. I tillegg har vi en mengde andre kvalitetsprodukter. Sortimentet vokser hele tiden, så følg med på når vi tar inn spennende nyheter.

Handler du fra Norge gjør du en spesielt god deal. Uansett om du skal handle inn til en større feiring eller en koselig lørdagskveld, kan du bestille det du trenger billig fra Max Godis. Vi tilbyr både porsjonspakker og større grossistforpakninger. Varene leveres innen kort tid med Bring.

Lavkarbo og sukkerfrie varianter

Dersom du er opptatt av dietter og vektnedgang, har du sikkert undersøkt på hva som finnes av lavkarbo snop. Da har du kanskje også oppdaget at tilbudet er mye større i Sverige enn i Norge. Heldigvis kan du bestille dine sukkerfrie favoritter fra Max Godis. Eller kanskje dette er dagen hvor du prøver noe helt nytt?

Sukkerfri sjokolade fra Balance

Vi har tatt inn produkter fra den anerkjente produsenten Balance i sortimentet, og tilbyr nå herlige sjokoladeplater som er søtet med stevia istedenfor vanlig sukker. Balance minner om mørk sjokolade på grunn av den høye konsentrasjonen av kakao. I tillegg er sukkerfri sjokolade fra Balance laktosefritt og inneholder ekstra fiber. Det er derfor et sunnere alternativ enn vanlige sjokolader.

 

Balance Milk

85 g for 29 kroner! 

 

Kjøp her


Sukkerfri sjokolade fra deBron

DeBron er en kjent leverandør av sukkerfritt snop, og vi er svært glade for å endelig kunne tilby deBron til våre kunder. Sjokolade, godteri og snacks fra deBron er sukkerfritt og inneholder færre kalorier enn vanlig sjokolade. Produktene inneholder kun naturlige fargestoffer og smaker fantastisk godt.

DeBron Kjekssjokolade

34 g for 14 kroner!

 

Kjøp her


Max Trening

Akkurat nå har vi mange spennende nyheter i nettbutikken. Under konseptet Max Trening har vi lansert en rekke produkter spesielt beregnet på deg som er opptatt av trening og kosthold. Vi har et godt utvalg sukkerfri sjokolade, snacks og drikke.

Aktiv livsstil

For deg som holder en aktiv livsstil har vi nå et stort utvalg av produkter beregnet på å opprettholde den gode formen. I nettbutikken kan du blant annet handle energi- og proteinbarer, shaker, proteinpulver, smoothies og energidrikker.

Vi kan blant annet anbefale Barebells protein bar. Dette er en av de beste barene på markedet, fulle av proteiner og med minimalt sukker. Produktet har et balansert innhold fett og karbohydrater - alt du trenger før eller etter en hard treningsøkt.

Les mer: Treningsdrikk

Et stort utvalg smoothies og shakes

Våre smoothies er fulle av gode næringsstoffer, hovedsakelig protein. Mange drikkes proteinsmoothies eller -shaker etter trening, fordi det kan bidra til å bygge muskler.

Etter at man har trent går kroppen i gang med restitusjonsprosessen, fordi musklene som er brutt ned må bygges opp igjen. Proteiner er viktige byggesteiner for musklene, og et ekstra tilskudd gjennom mat eller drikke kan være gunstig etter en skikkelig treningsøkt.

Energibarer i mange smaker

Fra produsenten Nutramino har vi et godt utvalg energibarer i forskjellige smaker. Energibarene inneholder raske og trege karbohydrater, og øker nivået på blodsukkeret. Det er både praktisk og effektivt å spise en energibar i forbindelse med trening.Bestill dine favoritter fra Max Godis i dag!

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning