Snacks til fest

 

Er du på utkikk etter snacks til fest? Hos Max Godis finner du godteriet som hever enhver fest og privat tilstelning.

Max Godis er en godteributikk på nett som sikter seg inn på det skandinaviske markedet. Når du handler i vår nettbutikk, kan du være trygg på at du får kvalitetsprodukter til faste lave priser. Våre grossistforpakninger er for eksempel perfekte når du skal handle inn snacks til fest.

 

Markedets billigste frakt

Glem dyre handlerunder i lokalbutikken eller langtrukne reiser til Sverige - hos Max Godis får du markedets billigste frakt. Har du planer om å kjøpe inn diverse snacks til fest? Nå som sukkeravgiften er innført i Norge, kan du spare masse penger på å gjøre din neste snackshandel her i vår nettbutikk.

Som kunde i Norge kan du kjøpe varer opp til 350 kroner, inklusiv frakt til grensen. Denne utgjør 20 kroner. Med andre ord kan du kjøpe det du måtte ønske av snacks til fest for 330 kroner - uten å måtte betale toll. Ved siden av dette må du betale Bring-frakten, som beregnes når varen ankommer Norge. Denne regnes etter vekten på varene dine:

 • 00,00-10 kg: SEK68 (inkl. EU-frakt SEK20)
 • 10,01-20 kg: SEK71 (inkl. EU-frakt SEK20)
 • 20,1-27 kg: SEK88 (inkl. EU-frakt SEK20)
 • 27,01-30 kg: SEK99 (inkl. EU-frakt SEK20)

  Bla deg gjennom sidene våre, og plukk med deg dine favoritter til kassen. Vi har lagt inn en automatisk maksgrense på 330 i handlekurven, slik at du skal slippe ubehagelige tollavgifter.

   

  Sprøtt og godt

  Dersom du skal arrangere en hyggelig aften i godt lag, er chips alltid en sikker vinner. Salte chips er både godt etter et større måltid, og som snacks til festen ved siden av drikke.

  Det ryktes at den opprinnelige oppskriften på potetgull ble laget i august 1853 av George Crum, en kokk ved Moon Lake Lodge i Saratoga Springs, New York. Visstnok var Crum lei av en kunde som alltid klaget på de stekte potetene fordi de var for tykke og fuktige. Derfor bestemte han seg for å kutte potetskivene såpass tynne at de ikke kunne spises med gaffel. Til hans overraskelse gjorde imidlertid de nye potetskivene kunden ekstatisk, og i etterkant ble potetene et fast innslag på menyen under navnet Saratoga Chips.

  Annen snacks til fest som alle elsker er:

  • Nøtter
  • Saltstenger
  • Ristet mais
  • Popcorn
  • Potetgull

  Nettbutikken vår bugner over av alternativer for deg som er ute etter noe sprøtt og godt. Vi har klassikere som Doritos, Cheese Doodles, Lays, Pringles og Sørlandschips.

   

  Smågodt for alle ganer

  Max Godis er eksperter på smågodt, og blant vårt sortiment finner du så mye som 50 ulike smågodtvarianter. Her vil med andre ord alle kunne finne seg en favoritt. Smågodtet vårt kommer i ferdigpakkede esker fra fabrikken. Dermed kan du som kunde være sikker på at produktet er pakket i hygieniske omgivelser, uten menneskelig kontakt.

  Smågodt er perfekt som snacks til fest. Plukk ut en blanding klassikere som garantert vil falle i smak, og plasser boller med smågodt rundt om i festlokalet. Kanskje skal du ha barnebursdag? Da kan du kjøpe godteposer og dele ut en personlig godtepose til hver gjest. Blant våre klassikere finner du skumputer, Colaflasker, lakris- og vaniljefudge, Jelly Beans, rispuffer, risbrød og skogsbær.

  Sjokolade som smelter på tungen

  En annen sikker vinner når du skal plukke ut snacks til fest er sjokolade. Selv om mange av oss sikkert får dårlig samvittighet når vi spiser sjokolade, er det faktisk forsket på en rekke fordeler knyttet til inntak av sjokolade. Blant annet beskytter sjokolade huden mot solen på grunn av innholdet av flavonoid. Sjokoladens aroma øker også hjernebølgene, noe som skaper en følelse av velvære. Og velvære er vel noe man ønsker å gi gjestene sine?

  Plukk ut dine sjokoladefavoritter og plasser dem i en bolle midt i rommet. Hos Max Godis får du kjente merker i store forpakninger til gode kilopriser, noe som gjør det lett å skaffe snacks til selv de største begivenhetene. Velg mellom folkefavoritter som Daim, Smash, Freia, Kinder, Marabou, Smarties, Nidar, Mars og Twix.

  Brus og leskedrikk

  Når du går til anskaffelse av snacks til fest, må du ikke glemme drikke til gjestene. Enten det er til barnebursdagen, julefesten eller familiemiddagen, har vi alle flytende favoritter som setter en ekstra spiss på kvelden. Visste du for eksempel at det hver eneste dag drikkes over 1,7 milliarder Coca-Cola-produkter, verden over? Dette gjør brusen til en av verdens mest populære drikker.

  Hos Max Godis kan du kjøpe hele brett med brus og annen leskedrikk, noe som er perfekt når du inviterer til fest. Et brett Ramlösa eller Coca Cola er også kjekt å ha liggende i skapet til enhver tid. Da er du alltid beredt dersom det skulle dukke opp et spontanbesøk. Våre merker på brus og leskedrikk inkluderer Coca Cola, Ramlösa, Pepsi, 7 up og Lipton. Vi har også energidrikker som Monster, Red Bull og Battery.

  Godteri for de voksne

  Når du skal invitere til voksenfest, stiller du gjerne litt andre krav når du handler inn snacks til festen. Hos Max Godis finner du også et utvalg godteri som er beregnet på litt eldre generasjoner - eller smaksganer. Typiske favoritter i vår voksenkategori er lakris og mørk sjokolade - snacks som går hånd i hånd med kaffen eller et glass vin.

  Kjøp med deg litt av hvert, og lag din egen bolle med Werther’s Original, After Eight, Premium sjokolade og Bridge -  perfekt snacks til voksenfesten.

  Max Godis har et stort utvalg snacks til fest. Ta en titt i vår nettbutikk, og plukk med deg dine favoritter.

   

  Besøk nettbutikken   

  abonnere på vårt nyhetsbrev

  Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

  Hoppsan

  Denna produkt har en maxantall per beställning