Protein snacks

Proteinsnacks er en super måte å fylle opp energilagrene på. Hos Max Godis kan du nå bestille et godt utvalg snacks som er proppfulle av protein.

Tilskudd av protein

Protein er et supert tilskudd i forbindelse med trening. Proteiner er den viktigste ingrediensen kroppen trenger når den skal bygge opp muskelvev, for eksempel etter trening. Mange idrettsutøvere forsøker derfor å få i seg ekstra proteiner etter en treningsøkt.

Protein finnes naturlig i mat som egg, fisk, kylling og meieriprodukter. De aller fleste får derfor dekket behovet gjennom vanlig kost, men mange foretrekker også å få i seg ekstra proteiner gjennom snacks, barer, pulver og shakes.

Hvor mye protein trenger jeg?

Behovet for tilskudd av proteiner varierer med type idrett og treningsmengde. Behovet er aller størst hos utøvere som trener for å vokse. Hvis du skal opp en vektklasse eller arbeider med å bygge muskler, kan ekstra tilskudd av proteiner være aktuelt for deg.

Hva er proteiner?

Proteiner er blant kroppens viktigste byggesteiner, og brukes til vekst og vedlikehold av skjelett, organer, bindevev, muskler, hud og hår. De er store molekyler som finnes i alt som lever. Bare i menneskekroppen finnes det rundt en million forskjellige proteiner. Noen proteiner er byggesteiner, mens andre proteiner utfører spesielle oppgaver i cellene.

Kollagen er et protein som minsker i kroppen med alderen. Dette gjør at vi får rynker.

Proteiner er kilde til aminosyrer og nitrogen. Planter produserer de aminosyrene de trenger selv, mens både mennesker og dyr må ha noen aminosyrer gjennom mat. Proteiner lagres ikke i kroppen, men brytes ned kontinuerlig. Derfor er det viktig å få jevn tilførsel gjennom kosten, og noen matvarer inneholder mer proteiner enn andre.

Proteinbarer

Barer er en populær form for proteinsnacks, og vi har mange spennende nyheter i nettbutikken akkurat nå. Disse egner seg supert i forbindelse med trening, eller som et sunnere mellommåltid. Mange føler seg litt småsultne mellom frokost og lunsj eller mellom lunsj og middag, og er man på farten kan det være fort gjort å velge usunne alternativer.

Barer med protein er et sunnere valg enn for eksempel sjokolade og kjeks, fordi de inneholder mindre fett og mer av de sunne ingrediensene som kroppen trenger.

Les mer: Proteinbar

Proteinpulver

Er du glad i å lage din egen snacks? I så fall kan proteinpulver være noe for deg. Denne typen pulver forbindes ofte med de som aktivt bygger muskler og trener mye, men passer også godt for de som ikke får i seg nok protein i løpet av dagen.

Proteinpulver kan blant annet blandes ut med:

  • Smoothie
  • Pannekaker
  • Yoghurt
  • Bakst

Nutramino pulver

Hos Max Godis kan du nå bestille proteinpulver fra Nutramino, og lage din egen snacks med protein. En pose med 500 g kan bestilles for kun 149 kroner! Vi kan tilby flere forskjellige smaker, blant annet jordbær og vanilje.

Valuelab pannekaker

Vi tilbyr også pannekakerøre fra den anerkjente produsenten Valuelab. Oppskriften er enkel å følge, og pannekakene blir supergode og fulle av proteiner! Dette er et sunnere alternativ til vanlige pannekaker, fordi de inneholder mindre fett. Vi tilbyr smakene Chocolate Chip, Chocolate & Hazelnut og Chocolate & Raspberry. En boks med 800 g koster 199 kroner.

Tilberedning: Bland 40 g pulver med 1 dl vann, og visp til en jevn røre. Bruk mer vann hvis du ønsker en tynnere konsistens. Stek pannekakene til de er gyllenbrune på begge sider. Du kan også bruke vaffeljern. 40 g pulver gir ca. tre pannekaker.

Proteinshakes

Proteinshakes er en snacksfavoritt blant mange! De er enkle å drikke på farten, og prakiske å ha i treningsbagen. Du kan lage dine egne proteinshakes med pulver, eller bestille ferdige shakes fra Max Godis. Fra produsenten Njie har vi mange gode smaker, inkludert vanilje, pære, bringebær og cappuccino.

Proteinshakes selges i 8-pakk for 179 kroner.

Sunne snacks

Vi har mange sukkerfrie og sunne snacks hos Max Godis, med eller uten protein. Dette er et godt alternativ til deg som kjenner søtsuget, men som foretrekker snacks med mindre fett og sukker. Sunn snacks kan gjerne gi påfyll av proteiner, vitaminer og mineraler, eller bare være et nyttigere alternativ til tradisjonelt godteri.

Sukkerfri sjokolade

Sukkerfri sjokolade er en sunnere snacks enn tradisjonell sjokolade. Dersom du er opptatt av dietter, lavkarbo eller vektnedgang har du kanskje undersøkt hva som finnes av sukkerfri snacks. Da har du sikkert oppdaget at tilbudet er mye større i Sverige. I tillegg er prisene mye lavere.

Vi har tatt inn sukkerfri sjokolade fra produsentene Balance og deBron. Sjokoladene er søtet med stevia istedenfor sukker, og inneholder masse god smak.

Sukkerfri snacks og snop

Vi har tatt inn mange spennende nyheter i nettbutikken som du kan bestille til svenske priser. Vi har både snacks med proteiner og lavkarbo snop. Selv om man passer vekten må det være lov å kose seg litt, det mener hvertfall vi hos Max Godis! Her er et lite utvalg av hva du kan bestille:

 

Balance Milk

85 g for 29 kroner! 

 

Kjøp her

 

DeBron Marshmallows

75 g for 23 kroner!

 

Kjøp her


 

Nutramino Bar Caramel

12-pakk for 299 kroner!

 

Kjøp her


Bestill proteinsnacks fra Norge

Bestiller du snacks med protein fra Norge gjør du en spesielt god deal. Siden 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet opp til tollgrensen på 350 kroner inklusive EU-frakt på 20 kroner, uten å betale toll eller moms. Det vil si at du kan bestille proteinsnacks, godteri og brus fra Max Godis for inntil 330 kroner uten ekstra avgift. Frakten i Norge beregnes ut fra pakkens vekt, og regnes IKKE inn i 350 kronersregelen.

Velkommen til en hyggelig handel!

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning