Protein Shakes

Å få i seg riktig med proteiner, væske og karbohydrater etter du har vært i aktivitet er viktig. Protein shakes er en effektiv måte å få i seg nettopp dette uten å måtte lage i stand en stor middag. Det er enkelt og praktisk. Max Godis tilbyr et bredt utvalg av proteinpulver til miksing av shakes. Vi selger også ferdig blandet shakes.


Maxgodis har protein shakes i mange forskjellige smaker, så du finner nok noe du liker.


For å få satt i gang restitusjonsprosessen er det å få i seg godt med væske, protein og karbohydrater veldig viktig. Etter hard trening har musklene blitt “brutt ned”, og kroppen trenger å sette i gang reparasjonsprosessen så fort som mulig. Proteinene bidrar til å bygge opp musklene som er en av grunnen til at flere drikker protein shakes for å bygge større muskler. De proteinrike drikkene skal bidra til å reparere musklene etter de har blitt slitt av trening, men her er forskerne usikre på effekten og det mangler foreløpig tilstrekkelig forskning på området.


Les mer: "Treningsdrikk"

 

Protein Shakes for en sunnere kropp

Å være sunn handler ikke nødvendigvis om å gå ned i vekt, men om å spise sunt og få nok med fysisk aktivitet. Mange tror at sunn betyr tynn, men dette er sjeldent tilfellet. For å få seg en sunnere kropp burde man trene ganske aktivt og få i seg riktig næringsstoffer. En effektiv måte å gjøre dette på er gjennom protein shakes. Som nevnt tidligere trenger kroppen tilstrekkelige mengder væske, proteiner og karbohydrater. Gode protein shakes av høy kvalitet vil gi deg dette på en effektiv måte. Etter du har fylle opp igjen disse lagrene senest en time etter økten. Det er da disse næringsstoffene har best effekt.

 

Treningsdrikker erstatter ikke en vanlig diett

Det er viktig å poengtere at treningsdrikker ikke skal erstatte en vanlig diett. De skal ikke drikkes istedenfor vanlig mat. Selv om de har godt med næringsstoffer i seg, har de ikke alle man trenger for å opprettholde et sunt kosthold. De er generelt laget for de som trener eller ønsker å trene aktivt, og som trenger å få i seg de riktige næringsstoffer i løpet av kort tid etter treningen. Shakene er heller en måte å få i seg det lille ekstra tilskuddet med næringsstoffer.  


Les mer: "Billig proteinpulver"

 

Proteinpulver

Protein er veldig bra for kroppen og bør helst inntas ved hvert måltid. Det brukes til både vekst og vedlikehold av blant annet muskler (dette er svært omdiskutert), hemoglobin og antistoffer. Det er 20 aminosyrer i protein, hvorav 9 av disse er essensielle for kroppen. Animalske produkter inneholder flere aminosyrer. Det er naturligvis bedre å få seg disse i sin naturlige form, men proteinpulver kan være en god erstatning for de som ikke ønsker å spise kjøtt. Proteinpulver burde imidlertid ikke være din hovedkilde til proteiner, da du finner flere aminosyrer og bedre proteiner i andre varer. Du finner mange forskjellige proteinpulvere på MaxGodis sin nettside.


Les mer om protein.

 

Energibar

Energibar er perfekt å spise mellom slagene i en hektisk hverdag og før trening. Det finnes en mengde forskjellige type energibarer med forskjellige smaker og næringsinnhold. Du kan velge mellom smaker som vanilje, karamell, sjokolade, cookie dough og masse annet. Grunnen til at energibar er et godt tilskudd til energi er at de inneholder protein og karbohydrater. Perfekt i veska eller i sekken, lett tilgjengelig når du trenger ekstra energi.


Les mer: "Energibar"


Se vårt brede utvalg av protein shakes, pulver og barer i nettbutikken.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning