Protein pannekaker

MaxGodis selger proteinpulver som du kan ha i pannekaker, i tillegg til ferdigmiksede melblandinger som er spesielt laget til nettopp dette. Pannekaker har allerede litt protein i seg takket være egg, men ønsker du å øke proteininnholdet ytterligere kan proteinpulver være et perfekt tilskudd. Fordelen med proteinpulver er mange - det er både sunt og det hjelper til med muskelbygging.

 

Et sunnere alternativ

Tradisjonelt er ikke pannekaker svært sunne, spesielt ikke om de har mye sukker i seg. Heldigvis finnes det andre måter å lage sunne pannekaker på. De sunneste variantene er nok ikke spesielt søte, men om du vil gi dem litt sødme kan du for eksempel finne oppskrifter som har banan i seg. Protein pannekaker er et sunnere alternativ enn den vanlige typen. Du kan enkelt lage slike pannekaker med egg og bananer, men ønsker du ekstra sunne pannekaker er proteinpulver eller pulver laget spesielt for pannekaker en god løsning.


Vi har tidligere delt en god oppskrift på protein pannekaker på bloggen vår. Disse er ekstra gode med friske bær, som i tillegg bidrar til ekstra antioksidanter. Sirup er vanlig å ha på pannekaken, og lønnesirup er heldigvis et relativt sunt alternativ til søtning. Denne sirupen er nemlig tilsatt mindre sukker og fruktose. Spiser du proteinrike pannekaker etter trening gir du kroppen et tilskudd for å bygge opp større muskler. Protein er også generelt veldig bra for kroppen om du driver frekvent med fysisk aktivitet, fordi det er en de viktigste næringsstoffene for kroppen etter fysisk aktivitet.


Det er mange aminosyrer kroppen klarer å produsere selv, men det er en del man må få gjennom mat, gjerne animalske produkter. Du finner


Andre varer fra MaxGodis

MaxGodis har et bredt utvalg av produkter, både for de som trener aktivt og de som er glad i godteri.

 

Til trening

Til trening selger MaxGodis mye spennende. Vi har et variert utvalg av både proteinbarer, energibarer, proteinpulver og yoghurter. Disse er laget spesielt for folk som trener aktivt. Alle produkter inneholder en gunstig mengde med proteiner og karbohydrater, slik at du får i deg de viktige næringsstoffene kroppen tømmes for etter trening. Olympiatoppen skriver mer om hva slags næringsstoffer du trenger etter trening.


Varer som de nevnt ovenfor er ofte svært dyre, og koster deg gjerne mer enn de må. Derfor sørger vi for billige priser på alle våre produkter. Selv om vi er eksperter på billig godteri og treningstilskudd, kan du likevel være sikker på at alle produkter er av god kvalitet. Hos MaxGodis trenger du verken bekymre deg for luretilbud eller dårlige produkter. Våre treningstilskudd er fulle av gode næringsstoffer, slik at du får mest ut av treningsøkten.


Til kos

MaxGodis selger masse godteri, brus og snacks. Vi selger godteri fra Norge, Sverige og USA til lave priser og med billig frakt. I nettbutikken vår finner du et bredt utvalg av flere  typer godteri, chips, nøtter og brus som du kan kjøpe inn til fest eller lørdagskos. Dette er perfekt for de som har en “cheat day”, eller de som er glad i å spise litt godteri i ny og ne.


Ser du etter ferdigmiksede blandinger til protein pannekaker? Dette og mer finner du i vår nettbutikk.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning