Protein bar

I dag er det svært populært å tilføre kroppen ekstra proteiner når man skal trene. Protein finner du i mat som egg, kylling og meieriprodukter, men det er ikke alltid like lett å lage et måltid som gir deg nok proteiner når du skal bygge muskler. Derfor kan det greit å få i seg proteiner raskt og enkelt på en annen måte - som gjennom en protein bar.


Protein og trening

Det er mange stoffer du trenger å få i deg før, under og etter trening. Protein er svært nyttig etter du har trent, da protein er den viktigste ingrediensen kroppen trenger når den skal bygge opp muskelvev.

Proteiner inneholder aminosyrer som kroppen trenger, men ikke kan produsere selv. Derfor må vi få i oss aminosyrer gjennom mat eller for eksempel en protein bar. Spesielt etter trening er dette viktig. Under trening blir musklene i kroppen brutt ned, og ofte kan du kjenne dette hvis du er støl dagen etter. Det at du er støl kommer av at du har trent deler av kroppen du ikke trener så ofte, eller at du ikke har restituert godt nok. Mange tror at god restitusjon kommer av tøying, men å strekke musklene når de er brutt ned kan ha skadelig effekt. Derfor er det best at du gjør enkle bevegelser eller får i deg noe med høyt proteininnhold. Protein hjelper til med å sette i gang restitusjonsprosessen, og dermed bygge opp musklene igjen.

Trener du aktivt er det viktig at du får i deg like mange kalorier, eller mer, som du trener bort. Dette er særlig viktig dersom målet er å bygge opp muskler.

Les mer: Billig proteinpulver


Protein bar som mellommåltid

Kroppen er gjerne tappet for energi midt på dagen mellom frokost og lunsj, eller mellom lunsj og middag. Da kan det være greit å få i seg et mellommåltid. En protein bar skal ikke erstatte en vanlig og sunn diett, men det er en enkel måte å få i seg litt ekstra energi mellom de store måltidene. Mellom frokost og lunsj kjenner man ofte på småsulten, og en protein bar kan mette dette behovet.

Les mer: Protein shakes

 

Andre proteinrike varer fra MaxGodis

Hos MaxGodis finner du flere proteinrike varer, som protein shakes, proteinpulver og yoghurter.

Proteinpulver er svært populært, og kan brukes til flere forskjellige ting. Du kan bruke proteinpulver til å lage protein shakes, pannekaker eller grøt. Med proteinpulver og protein shakes er det enkelt å få i seg alle de viktigste næringsstoffene. Etter trening må du ha i deg både væske, karbohydrater og proteiner. Alt dette får du gjennom proteinshaker eller proteinpulver.

 

Godteri hos MaxGodis

Vi selger mye som er bra for deg etter trening, men MaxGodis er først og fremst stedet for billig godteri på nett. Gjennom MaxGodis får du norsk, amerikansk og svensk godteri til rimelige priser, og du slipper å betale den skyhøye momsen på sukker. På vår nettside kan du se et enormt utvalg av brus, godteri og snacks, slik at du kan kjøpe inn til din neste fest, bursdag eller fredagskos. Hos MaxGodis får du mest for pengene.

Les mer: Godteri på nett

Kjøp protein bar og andre treningsrelaterte varer hos MaxGodis!

 

Besøk nettbutikkenabonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning