Nikotinfri snus

Nikotin er avhengighetsskapende

Å ha en avhengighet som snusing og røyking er helseskadelig, og kan derfor være en fordel å bli kvitt. Både av økonomiske og helsemessige grunner. En av de viktigste ingrediensene i røyk og snus er stoffet nikotin. Dette er et stoff som utløser dopamin, et annet stoff som bringer brukeren en slags euforisk følelse. Mange opplever denne følelsen ved snusing eller røyking, og det er dette som gjør nikotin så avhengighetsskapende.

Nikotin i seg selv gir ikke synlige skader på kroppen, men når det blir lagt i andre farlige stoffer som tobakk, kan dette ha problemer for brukeren. En som røyker vil fortsette å røyke på grunn av nikotin, og skade lungene sine betydelig. Det samme gjelder snus, som også kan ha en etsende effekt på tannkjøttet. Mange velger derfor å finne en måte å slutte på, ved å enten tygge nikotintyggis, røyke med vaporizers eller bruke nikotinplaster. På denne måten kan man kvitte seg med de helsemessige skadene, mens avhengigheten gradvis avlastes.

 

MaxGodis har en løsning

Hos Maxgodis har vi en løsning. Vi tilbyr nikotinfri snus. Nikotinfri snus er perfekt for de som ønsker å slutte fullstendig med både helseskadelige og avhengighetsskapende stoffer som finnes i vanlig snus. Ved å starte med nikotinfri snus kan du sakte men sikkert avvenne deg ønsket om å snuse, da snusen mangler hovedingrediensen som å gjøre deg avhengig. Selve snusen er komponert på samme måte som vanlig snus, men uten nikotin vil selve sensasjonen mangle, og derfor minske lysten til å snuse mer. Nikotinfri snus er helt fri for nikotin og tobakk, og vil derfor ikke føre med seg de samme helsemessige skadene som vanlig snus. Uten nikotin blir du kvitt den euforiske følelsen som skaper et begjær i kroppen din som mange sliter med å bli kvitt. Nikotinfri snus er et svært godt alternativ dersom du ønsker å slutte.

 

Hvorfor du bør slutte å snuse?

Mange ønsker å si til seg selv at “å snuse er ikke like skadelig som å røyke”. Vi ønsker likevel å poengtere at selv om snus ikke har påvist like stor grad av helseskadelig effekt, betyr ikke det at det er bra. Vi vet i dag mindre om helseskader forårsaket av snus i forhold til røyking. Det vi vet er at stoffer brukt i snusen kan være kreftfremkallende og helseskadelige. Noen eksempler på slike stoffer er kvikksølv, kadmium og ammoniakk. Det har blitt bevist at frekvent bruk av snus kan føre til kreft i spiserøret eller bukspyttkjertelen. Disse er to svært sjeldne typer kreft, men er også svært alvorlige hvis man først får dem.

Videre har forskere sett at en som snuser mens de arbeider har en arbeidspuls på rundt 15-20 slag mer enn det som er normalt. Den høye pulsen gjør at hjernen må jobbe hardere. Hvis man trener og snuser til vanlig, kan dette ha innvirkning på kondisjonen. Mange tror at snusing ikke har effekt på kondisen, men siden blodtrykket øker betydelig, vil dette likevel påvirke deg når du trener.

En av de mest synlige skadene snus gir er de i tann og munnhule. Snusen danner det som mange kaller for “snuslomme” i tannkjøttet. Snusen får tannkjøttet til å trekke seg tilbake, noe som svekker emaljen og fører til “ising” i tennene. Å pusse tennene godt kan ikke forebygge slike skader.

Les mer om hva slags skader snus har på kroppen.  

 

Med nikotinfri snus sørger du for å avvenne deg å snuse på en effektiv måte. Istedenfor å gjøre snusing til en euforisk opplevelse, fjerner du suget og til slutt vil du ikke ha behov for å snuse.

Hos MaxGodis kan du kjøpe nikotinfri snus over nett. Se utvalget vårt av nikotinfri snus.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning