Leskedrikk

 

Trenger du leskedrikk til hverdags eller fest? Hos Max Godis finner du et godt utvalg av kjente og kjære merker til en billig penge.

Max Godis er en nettbasert godteributikk som spesialiserer seg på det skandinaviske markedet. Her finner du kjente merker fra både inn- og utland og både store og små kan finne sin favoritt i vår nettbutikk.

 

Leskedrikk til barnebursdagen 

Skal du arrangere barnebursdag? Hvorfor kjøpe leskedrikk i butikken når du enkelt kan kjøpe billig brus på nett. I vår nettbutikk finner du klassiske favoritter som Coca Cola, Fanta, Sprite og Pepsi Max.

Våre leskedrikker kommer også i praktiske forpakninger, slik at du får mer ut av pengene. Velg mellom 12-, 24- eller 72-pack av din favorittbrus, enten på boks eller flaske. Vi har også de barnevennlige Capri-Sonne og Cars Coca Cola, som garantert blir en suksess i barnebursdagen.

 

Leskedrikk for trening og energi

For de som liker å holde seg i form, kan vi friste med et utvalg proteindrikker til treningen. Gainomax er en svensk sportsdrikk basert på melk. Produktene er laget slik at du skal få mest mulig ut av treningen samt få den næringen du trenger. Hos Max Godis finner du et bredt utvalg av Gainomax sitt sortiment. Andre proteinprodukter du finner hos oss er seriene fra Njie, Nocco og Aloes og Vitamin Well.

Vi har også leskedrikk for de som trenger en ekstra energiboost i løpet av dagen. Bestill med deg smarte pakninger av klassikere som Burn, Monster, Battery, Red Bull, Royal Beverages, Life Energy, Euphoria og Cola Red Bull.

 

Leskedrikk til hverdags

Også i hverdagen kan det være godt med en forfriskende leskedrikk. Du kan selvsagt velge brus til middagen, men om du ønsker å minimere sukkerinntaket har vi også produkter på lager. Ramlösa er en kullsyreholdig leskedrikk basert på vann, som er et godt alternativ til brus. Samtidig får du en frisk smak av din favorittfrukt og en ekstra spiss på måltidet.

For de som ikke er så glad i kullsyre kan vi friste med melkedrikk fra Barebells i de klassiske smakene jordbær, banan og sjokolade, eller en forfriskende boks med Lipton Ice Tea. Vi har leskedrikk til hverdags for enhver smak og for alle aldre.

Ser du etter billig leskedrikk på nett? Ta en titt innom vår nettbutikk da vel. Vi har faste lave priser og stadig et ekstra godt tilbud på lur.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning