Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår 

 • Generelt

Maxgodis.no er eid av Net Trading Norway AS, et datterselskap av Net Trading Group NTG AB. NTG er ett svenskt børsnotert e-commerce selskap som selger mot det skandinaviske markedet. NTG eier også maxgodis.se. vilkårene gjelder for kunder som bestiller på nettsiden. ved å akseptere Maxgodis sine vilkår bekrefter kunden at han/hun er 18 år og kan inngå juridiske avtaler. Maxgodis etterstreber til en hver tid at info på nettsiden er så korrekt som mulig, vi tar forbehold om utsolgte varer (kan påvirke frakt tid). Maxgodis kan til en hver tid skifte eller endre vilkår.

 

 • Bestilling & avtale

For å bestille hos Maxgodis.no må kunden godta vilkårene, Maxgodis sender ordrebekreftelse samt angrerett skjema ved en handel, deretter sporing.

 

 • Kundeopplysninger

Kunden må opprette en brukerkonto får å handle, info om kunde behandles etter GDPR loven (se personvernerklæring). hvis MAxgodis mistenker at profilen blir misbrukt kan kontoen stenges. Kunden selv står ansvarlig for sin brukerkonto, dvs at kunden ikke skal dele innloggings info med andre slik at kontoen kan misbrukes. kunden skal ved en slik situasjon melde fra til Maxgodis umiddelbart.

 

 • Levering & transport

Levering blir gjort av vår samarbeidspartner Bring Logistics, ordinære ordre sendes med postpakke og leveres i postkassen til mottager. Vår leveringstid er på 4-7 virkedager. Hvis pakker går i retur belastes kunden for returfrakt.

 

 • Levering og risiko for varen

Maxgodis.no er ansvarlig for pakken helt til den er registrert som "mottatt på terminal" via posten sin sporing, eller når kjøperen eller en annen representant har fått pakken utlevert over disk, postkasse eller annen leveringsmåte som bekreftes av Posten/Bring, på lik linje som at risikoen for vare går over på kjøper, eller en annen representant, når varen er utlevert i henhold til sporing, over disk, postkasse, eller annen leveringsmåte som bekreftes av Posten/Bring.

Kjøperen eller en annen representant som er mottaker av pakken, er selv ansvarlig for sikkerheten rundt mottakelsen og postkassen eller en annen mottaksmåte. Maxgodis.no er derfor ikke ansvarlig for tyveri o.l rundt postkasse eller annen måte pakken er overlevert på av Posten/Bring.

Ved ikke mottatt pakke etter 10 virkedager etter at den er sendt, må man først kontakte Postens kundeservice: Kundeservice@bring.com. Maxgodis.no krever skriftlig dokumentasjon på at kunden har kontaktet Posten for å kunne håndtere saken videre.

 

 • Pris & betaling

Alle priser som vises er eksludert frakt, men inkludert skatter og avgifter. Vi har tre valg av betalingsløsninger, Faktura fra Collector bank, kortbetaling med Visa/Mastercard og paypal. Maxgodis forbeholder seg retten til å endre priser til en hver tid. Pengene trekkes fra konto med en gang du har lagt inn ordren. Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer Mva

 

 • Reklamasjon

Ved mangelfull eller feil leveranse ønsker vi beskjed på mail, info@maxgodis.no, ved en retur pakkes ordren forsvarlig (i tilsvarende emballasje som ved mottagelse). Maxgodis forbeholder seg muligheten til å avslå reklamasjon hvis Maxgodis mener at varen ikke er reklamasjons verdig.

 

 • Linker på hjemmesiden

Maxgodis kan linke til andre nettsider utenfor Maxgodis’s kontroll (f.eks maxsnus.no).

 

 • Force majeure

Maxgodis er ikke ansvarlig ved forsinkelser som er utenfor Maxgodis’s kontroll, krig, brann, terrorangrep, data feil, elektriske feil etc. Ved slike tilfeller skal Maxgodis opplyse kundene sin om dette.

 

 • Endring av vilkår

Maxgodis.no forbeholder seg retten til å endre vilkår til en hver tid uten kundens forhåndssamtykke.

 

 • Overdragelse

Maxgodis kan selge selskapet og dets info uten kunde samtykke.

 

 • Tvister

Maxgodis sitt mål er at kunden opplevelse av handelen skal være så smidig som mulig. Dersom det skulle oppstå en tvist mellom selger og kjøper ønsker Maxgodis at dette løses mellom partene. skulle ikke partene komme til en løsning kan saken meldes fra om  til forbrukerrådets, www.forbrukerradet.no.

 

 • Selskapsinformasjon

Net Trading Norway AS
Maxgodis.no
Karenslyst alle 10
0278, Oslo

Org.nr. 996 240 673

Kontaktinfo
Epost: info@maxgodis.no
TLF:

 

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning