Godteri til bryllup

Kjøp billig godteri til bryllup hos Max Godis. Godteri og snacks holder gjestene dine i godt humør hele kvelden, og bidrar til en magisk bryllupsfest. Kjøp godteri til bryllup som matcher dekorasjonene og fargene, eller by gjestene på deres favorittgodteri. Det blir garantert god stemning.

Lag din egen candybar

Talene er holdt, kaken er skåret og festen har begynt. Det trenger likevel ikke å bety at dere er ferdige med å overraske bryllupsgjestene. Hva lager vel bedre stemning enn å trille fram en bugnende candybar etter middagen? Det er enkelt å lage, og du kan designe den slik at den matcher temaet på resten av bryllupet. Det er en morsom, stilfull og minneverdig måte å servere godteri til bryllup på.

En candybar er rett og slett en buffét som består av godteri og pynt. Det kan være hva som helst av godteri, og nesten hva som helst av pynt. Det er selvfølgelig opp til brudeparet å bestemme hva slags godteri som skal serveres, men en tommelfingerregel kan være at candybaren ikke skal være sunn. Her skal det bugne av sure, søte og salte godbiter som gjestene får lov til å forsyne seg av - akkurat så mye de vil, nettopp fordi det er en spesiell dag som feires. Du bør beregne mellom 150-200 gram godteri per gjest. Velg heller færre typer godteri for å ha fulle skåler, enn mange forskjellige typer med halvtomme skåler. Poenget er at det skal se mye ut! Det kan derfor være lurt å ha litt ekstra godteri på lager for å fylle på underveis, eller eventuelt bytte til mindre skåler ettersom gjestene forsyner seg.  

Candybaren stilles opp på et eget bord, og kan pyntes slik du vil. Noen av tingene du trenger for å lage en candybar er:

  • Et bord
  • En festduk
  • Boller, skåler, krukker og fat
  • Spader til å forsyne seg
  • Godteriposer eller kremmerhus

I tillegg bør du ha klistrelapper, plakater eller kaketopper som forklarer hva de forskjellige tingene er, og inneholder en oppfordring om å forsyne seg. Ønsker du å pynte litt ekstra kan du for eksempel bruke papirsugerør i forskjellige farger, vimpler, flagg, tags, konfetti, serpentiner, løpere, bånd og levende lys. Som brudepar er det deres ansvar å planlegge candybaren, men på bryllupsdagen bør oppgaven delegeres bort til servitører eller gjester. Dere har mer enn nok med å nyte dagen, og bør ikke fokuseres på ting som skal fikses og ordnes under selve feiringen.

Godteri til bryllup

Du trenger allikevel ingen candybar for å servere godteri til bryllup. Alle som har giftet seg eller planlegger bryllup vet at forberedelsene kan ta svært mye tid. Da kan det være fint å kompensere med noen enklere løsninger, som å sette ut godteriskåler på bordene eller ved baren. Det er fint å servere gjestene godteri og snacks utover kvelden, fordi det kan løfte stemningen og sette prikken over i-en på en fantastisk bryllupsfeiring. Uansett om det serveres i høytidelige former eller på en litt enklere måte, kommer det garantert til å bli tatt godt imot av gjestene.

For å gjøre det mest mulig personlig kan dere servere godteri til bryllup som er et utvalg av deres favoritter. Foretrekker dere sjokolade, vingummi eller popcorn? Eller er det lakris dere gomler i dere hver helg? Eller kanskje dere aldri har delt den samme smaken for godteri - da kan dere gjøre en morsom ting ut av å servere hver deres favoritter. Hva med å arrangere en lek, hvor gjestene må gjette hvem som liker hvilket godteri? Slike aktiviteter er morsomme for både gjestene og brudeparet, og krever ingen store forberedelser.

I bryllup blir det gjerne servert en del alkohol, men ikke glem at ikke alle drikker dette. Det er fint å ha noe annet å by på enn vann. Hos Max Godis kan du bestille billig brus til bryllupet.

Hvor mye godteri til bryllup?

Hvor mye godteri du skal servere avhenger av mange forskjellige ting. Et tips er å ta utgangspunkt i 150-200 gram per gjest. Skal du lage candybar kan du for eksempel sette fram et utvalg av smågodt, snacks, sjokolade og popcorn. Noen forsyner seg mye, og andre forsyner seg lite. Hvis det skal være kakebuffet samtidig trenger dere kanskje mindre godteri til bryllup. Det samme gjelder hvis det skal serveres nattmat. Regner du med at festen skal fortsette langt inn i de små timer? I så fall bør du kanskje beregne litt mer godteri per gjest.

Det er selvfølgelig ingen regel som sier at du bare kan servere godteri til bryllup under festen. Sett gjerne frem noen skåler under minglingen på dagen, eller kanskje begere med popcorn på hvert bord under middagen. I så fall bør du beregne litt ekstra godteri og snacks per gjest.

Mange brudepar ønsker å involvere sine kjæledyr i den store dagen. Det blir for eksempel mer og mer populært å la familiens hund bære ringene, eller delta på fotograferingen. I så fall må du ikke glemme å bestille hundegodteri, og gjøre litt ekstra stas på de firbeinte på den store dagen.

Les også: Snacks til fest.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning