Godteri på nett

Hos Max Godis kan du handle godteri på nett. Det er enkelt å bestille, og billigere enn å handle i Norge. Her finner du et stort utvalg av godteri fra mange ulike produsenter, til svenske priser.

 

Handle billig godteri på nett

Hos Max Godis finner du et imponerende utvalg av snacks, godteri og brus - alt du trenger for en komplett svenskehandel. Sortimentet vårt vokser hele tiden, og vi tar stadig inn nye favoritter i nettbutikken. For norske kunder er det spesielt gunstig å bestille godteri på nett hos Max Godis. Siden 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet opptil tollgrensen på 350 kroner inklusive EU-frakt på 20 kroner, uten å betale toll eller moms. Det vil si at du kan handle godteri på nett for opptil 330 kroner uten ekstra avgift. Frakten i Norge beregnet ut fra pakkens vekt kommer i tillegg, og regnes IKKE inn i 350 kronersgrensen.

 

Hos Max Godis får du alltid et stort utvalg

Vi har et stort utvalg av godteri i nettbutikken til svenske priser. Foretrekker du søtt, salt, surt eller sunt? Max Godis har det. Vi tilbyr både porsjonspakker og større grossistforpakninger. Her er litt av utvalget du finner billig hos Max Godis:

  • Amerikansk godteri
  • Sjokolade
  • Billig brus
  • Godteri til hund
  • Smågodt

Amerikansk godteri

I sortimentet har vi et utvalg amerikansk godteri som ikke er lett å få tak i i Norge. Klikk deg inn på kategorien USA-Godis hvis du ønsker å bestille amerikanske klassikere som Skittles, Oreo, originale Marshmallows eller Coca Cola Cherry. Vi har også de mest populære sortene som Snickers og M&M’s. Alt dette og mye mer får du til svenske priser.

 

Sjokolade

Foretrekker du sjokolade i godteposen? Da er du ikke alene. Sjokolade er en av verdens mest populære former for godteri, og her i nord er det først og fremst melkesjokolade som gjelder. Hos Max Godis kan du bestille sjokolade på nett fra både amerikanske, norske og svenske produsenter.

 

Billig brus

Pleier du å kjøpe brus, energidrikker og andre leskedrikker på svenskehandel? Med Max Godis trenger du ikke lenger å kjøre over grensen for å få tak i billig brus. Vi tilbyr grossistforpakninger av en rekke populære leskedrikker. Bestill 72-pakk for absolutt best pris, eller 24-pakk.  

 

Godteri til hund

Vi har selvfølgelig ikke glemt våre firbente venner. Også hunder fortjener å kose seg litt ekstra en gang i blant, og hos Max Godis kan du bestille hundegodteri til lave priser. Vi har godis utviklet for både trening og kos, for et balansert kosthold og for best mulig tannhygiene.

 

Smågodt

Skal du feire bursdag eller arrangere selskap, og trenger smågodt? I kategorien Lösgodis finner du alle mulige sorter. Vi tilbyr smågodt i 100 gram og 200 gram, eller i større grossistforpakninger på opptil 1500 gram. Bestill masse av din favoritt, eller et utvalg av forskjellige sorter.

Godis i pose

Det skjer spennende ting på godterifronten, og den beste måten å prøve nyheter på er godis i pose. Posegodis er perfekt å dele med andre, eller å ha helt for seg selv på en lørdagskveld. Vi har posegodis med sjokolade, vingummi, sure snacks, lakris, godt og blandet og masse annet. I kategorien Godispåsor finner du både kjente og kjære favoritter, og nyheter med en vri. Hva sier du for eksempel til sure biler fra Ahlgrens? Eller marshmallows med fruktsmak? Kjøp godteri på nett hos Max Godis i dag, og våg deg ut på en ny og spennende smaksopplevelse!

 

Ahlgrens Biler Sursukret

390 gram for 62 kroner!

 

Kjøp her

 

Rocky Mountain Fruit

300 gram for 35 kroner!

 

Kjøp her


Sunn snacks

Det er lov å skeie ut med godteri en gang i blant, men noen ganger vil man rett og slett ha snacks som er litt sunnere. For at noe skal kunne kalles sunn snacks bør det gjøre en viss nytte for seg - det kan for eksempel gi oss et påfyll av vitaminer og mineraler, og gjerne inneholde litt mindre sukker og fett enn tradisjonelt godteri.  

Her er våre beste tips til smakfull og nyttig snacks:

  • Mørk sjokolade, med kakaobønner proppfulle av antioksidanter.
  • Smoothie, som du lager selv av frukt, bær, yoghurt og havregryn.
  • Sukkerfri leskedrikk, ikke akkurat nyttig, men et sunnere alternativ.
  • Sukkerfrie drops og karameller, som også er et sunnere alternativ.

Klikk deg inn på kategorien Sockerfri for å se hele utvalget av sunne snacks.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning