Energibar

Etter en god treningsøkt er det en stor fordel å få i seg litt mat. Nyere studier viser at en energibar før eller etter trening gjør under for musklene dine. Mange velger å få i seg en matbit etter trening, enten det er en energibar, sjokolademelk, proteinshake osv. Vi selger gode restitusjonssnacks hos Max Godis.


Les mer: "Protein shakes"

 

Energibar før trening

En energibar har som mål å gi kroppen ekstra energi, for eksempel før man skal trene. Alle energibarer inneholder raske og trege karbohydrater. En energibar søker nivået på blodsukkeret, men hastigheten på dette varierer ut i fra hvilken type energibar du spiser. Er det lenge siden ditt forrige måltid, er det viktig at du får i deg noe kroppen kan gå på. Et fullverdig måltid er ikke alltid den mest optimale løsningen. Et fullverdig måltid før trening, spesielt hvis det er tungt fordøyelig mat, kan gi deg hold mens du trener. Derfor er det både praktisk og effektivt å bare spise en energibar. Å trene på tom mage har liten til ingen effekt, og man skal helst ha noe å gå på. Etter treningen kan det imidlertid være lurt å spise en energibar eller et fullverdig måltid. Kroppen trenger ofte noe å fylle opp med etter en hard treningsøkt. Dette er gjerne noe de som trener aktivt benytter seg av. Særlig de som fokuserer på å bygge muskler bør sørge for å få i seg nok proteiner.

 

Se vårt utvalg med proteinshakes

En energibar kan du benytte før, under eller etter trening. Ved å spise en bar før treningen kan du fylle opp kroppen med energi før treningsøkten. En energibar er også et perfekt mellommåltid hvis du tar en lengre pause mellom treningsøkter for å holde energinivået oppe. Energibaren kan gjøre under for neste økt hvis du føler deg spesielt sliten etter den første. Med en energibar gjør du det lettere å gjennomføre treningsøkten, uten at du trenger å spise et tyngre måltid.


Les mer: "Billig proteinpulver"


Energibarer er super praktisk som mellommåltider. Hos Max Godis selger vi energibarer som er laget spesifikt for de som ønsker et lite tilskudd med energi i hverdagen. Vi ønsker å bidra til at du holder et stabilt blodsukker, og dette kan du få gjennom energibarene vi selger.

 

Andre produkter til trening

For de som er glad i “pumping” er varer med høyt proteininnhold spesielt gunstig, da det kan gi økt effekt og raskere oppbygging av muskler. Forskere er fortsatt uenige om proteinshaker eller proteinbarer faktisk gir større muskler, men gode karbohydrater fra melken og sukkeret i sjokoladen (som ofte er i shakes og barer) er godt for restitusjon. Når man har trent hardt er er det viktig at musklene får restitusjon, og proteinbarer og shakes kan hjelpe med denne prosessen.


Les mer: "Treningsdrikk"


Max Godis selger proteinbarer og proteinshaker som potensielt kan hjelpe de som ønsker å bygge opp muskler, eller gi god restitusjon etter en hard treningsøkt. Proteiner er muskelens byggesten, men anbefalt mengde varierer fra person til person. For mye protein er unødvendig og vil ikke ha en noen effekt.


En matrett med godt proteininnhold som kylling, er bra etter trening. Men ikke alle har tilgang eller energi til å lage en fullverdig middag rett etter de har trent. Derfor har det blitt svært populært å lage proteinshake man kan drikke før, under og etter trening. Å kunne få nærmest ren protein etter trening er bra for kroppens og musklenes restitusjon.


Vi har mange smakfulle energibarer.

 

Besøk nettbutikkenabonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning