Billig Proteinpulver

 Proteinpulver er en del av manges treningsøkter. Ifølge nyere studier har protein vist seg å være bra for restitusjon og kroppen generelt etter en treningsøkt. Mange av oss har ikke alltid tid til å få i seg et proteinrikt måltid rett etter en treningsøkt, og velger derfor å lage proteinshaker. Det er enkelt, praktisk og godt for restitusjon etter man har trent. Den eneste ulempen kan være kostnaden på proteinpulveret. Max Godis tilbyr derfor billig proteinpulver til de som trener aktivt, eller ønsker å begynne å trene aktivt, og som vil øke proteininntaket.

 

Billig proteinpulver hos oss er tilsvarende proteinpulver andre steder - det er bare billigere. Følg anvisningen på pakke, og drikk en shake under eller etter trening. Billig proteinpulver hos Maxgodis får du til en god pris, og vi har 8 forskjellige smaker å velge mellom. Slik kan alle finner noe de liker.

 

Det ligger en del bekymringer rundt innholdet av protein i billig proteinpulver, blant annet at det inneholder mer fett enn protein. I pulveret vi selger er det ca 85 g proteinpulver per 100g.  Det skal helst være minst 80g for best resultat.

 

Les mer om treningsdrikker

 

Fordelene med proteinpulver

Det har vært mange diskusjoner rundt effekten proteinpulver gir til treningen du utfører. Mange mener at ved å drikke protein shakes har de klart å bygge større muskler, mens noen forskere sier at det er ingen direkte link mellom muskelbygging og drikking av protein shakes. Enkelte mener også at proteinpulver kun har en placebo effekt. Forskere er med andre ord ikke enige om hva slags effekt proteinpulveret har på musklene dine. Samtidig finnes det visse fordeler vi med relativt stor sikkerhet kan si at proteinpulver kan gi:

  • Erstatning av væsketap
  • Praktisk
  • Multi-purpose

Les mer: “Protein shakes”

 

Væsketap må erstattes

Etter trening må væsketapet erstattes, og gjerne hurtig. En av de raskeste måtene å få i seg ordentlig væske på er ved å drikke sportsdrikker (proteinpulver). Dette skyldes at de ofte inneholder godt med kalium. Derfor har de bedre rehydreringseffekt enn vann.

Protein brytes ned i kroppen etter styrketrening

Hvis musklene i kroppen brukes hyppig under styrketrening eller andre harde utholdenhetsøkter, bryter kroppens protein ned. Derfor er det viktig at protein inkluderes i restitusjonsinntaket. Proteinene hjelper til med å “reparere” og “stimulere” skadet muskelvev.

 

Det er praktisk

Å bruke proteinpulver er svært praktisk. Du mikser det før trening, slik pakningen instruerer, og miksen kan drikkes fra både glass og flaske. Det er superenkelt å ta med seg.

Les mer om mat og drikke etter trening.

 

Du kan bruke pulveret til flere ting

Siden du får pulveret i flere forskjellige smaker, og ettersom det er så proteinrikt, kan du bruke proteinpulver til mer enn bare proteinshaker. Det finnes mange oppskrifter på proteinsmoothie, pannekaker eller hjemmelagde granolabarer. Hvis du ønsker måltider uten ingredienser fra animalske produkter. men som likevel har et høyt proteininnhold, kan proteinpulver være et godt alternativ. Proteinpulver kan også fungere som tilskudd på det manglende proteininnholdet og andre næringsstoffer.

 

Pulveret skal ikke erstatte en normal diett

Proteinpulver og treningsdrikker skal ikke brukes som en erstatning til vanlig mat. De kan tilføre mange viktige næringsstoffer. Proteindrikker er kun ment som et ekstra tilskudd når man trenger å få i seg proteiner raskt. Sunn og variert mat er svært viktig for å bygge opp energi og kroppsmasse, så unngå å erstatte vanlige måltid med næringsdrikker eller proteinshaker.

 

Andre produkter

Vi selger smakfulle energibarer, ferdig miksede proteinshaker og proteinpulver laget spesifikt til pannekaker. Det er mye godt å velge mellom som du kan bruke til både trening og i hverdagen. Vi tilbyr et bredt utvalg med mange forskjellige merker. Slik kan du unne deg noe godt, men med god samvittighet.  

 

Les mer: “Energibar”

 

Besøk nettbutikken

 

  


  

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning