Billig Pepsi Max

Hos Max Godis kan du bestille billig Pepsi Max, og masse annen brus. Vi selger brus i grossistforpakninger som du kan bestille til svenske priser. I tillegg til billig brus har vi selvfølgelig også et stort utvalg av smågodt, snacks, sjokolade og alt annet du kunne ønske deg av en godteributikk. Klikk hjem billig Pepsi Max i dag, eller les videre og la deg inspirere.

 

Pepsi Max

Pepsi Max ble lansert i 1993, nøyaktig hundre år etter at de første flaskene av klassikeren Pepsi havnet i butikkhyllene. Pepsi Max var en av de aller første sukkerfrie leskedrikkene som fantes i Norge, og nordmenn skal visstnok være på verdenstoppen i å drikke Pepsi Max.

Dersom du er glad i Pepsi Max, har du sikkert sett at det finnes en rekke forskjellige varianter. Såkalte limited editions har blitt utviklet og solgt mange ganger, med varierende suksess. Noen av utgavene som ikke ble så populære var Pepsi Max Cappuccino som smakte av kaffe, og Pepsi Max Punch med smak av ingefær og kanel. Andre utgaver startet som limited editions, men har kommet for å bli - dette gjelder blant annet Pepsi Max Lime og Pepsi Max Cherry.

 

Billig Pepsi Max

Hos Max Godis har vi selvfølgelig billig Pepsi Max, i tillegg til klassikeren Pepsi og de populære smakene Pepsi Max Lime og Pepsi Max Cherry. Bestill i 24-pakninger for å spare mest mulig penger. Følg lenkene til din favoritt til svenske priser:

Vi har selvfølgelig også billig Coca Cola.

 

Slik bestiller du

Hos godteributikken Max Godis finner du et stort utvalg av søte, salte og sure godbiter til svenske priser. I sortimentet vårt finner du blant annet snacks, smågodt, leskedrikk, amerikansk godteri og sjokolade på nett. Vi har de aller fleste norske og svenske favorittene, i tillegg til kjente merker fra resten av verden som Skittles, M&M’s og Snickers. Sortimentet utvides stadig med nye godbiter.

Bestiller du billig Pepsi Max eller godteri fra Norge, gjør du en spesielt god handel. Fra 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet for opptil 350 kroner inklusive frakt, uten å måtte betale toll eller moms. EU-frakt koster 20 kroner, noe som betyr at du kan handle billig Pepsi Max, snacks og godteri for 330 kroner uten at det koster deg noe ekstra i avgifter.

I tillegg tilkommer frakt i Norge, men denne summen regnes IKKE med i 350-kronersregelen. Vi bruker Bring som leverandør i Norge, og deres fraktkostnad beregnes ut i fra pakkens vekt. Les mer om å handle fra Norge her.

 

Snacks til fest og hverdag

Er du på jakt etter en nettbutikk for å handle til bursdag? Da har du kommet til riktig sted. Max Godis selger leskedrikk i 24-pakninger og smågodt i grossistforpakninger. Jo større kvanta du handler, jo mer sparer du. Det kommer godt med hvis du skal servere snacks på fest eller godteri til bryllup, og har mange munner å mette. Hamstre inn til spesielle anledninger i vår nettbutikk, og gjør gjestene fornøyde. Det blir garantert god stemning når det bugner av brus, snacks og sjokolade på ditt neste selskap!

Klikk hjem billig Pepsi Max i dag, og ikke glem salte snacks som passer til. OLW Dill & Gressløk passer godt til boblende brus, og det samme gjør OLW Grillchips. Hvis du har lyst på noe annet enn klassiske chips kan vi foreslå Cheez Doodles, en stor favoritt blant nordmenn. Disse får du kjøpt i maxibags i vår nettbutikk, altså større poser enn i norske butikker. Har du spist deg lei på Cheez Doodles kan du prøve en av de mange variantene. Har du for eksempel smakt Cheez Cruncherz Hot eller Cheez Heartz? Hvis ikke bør du gjøre det nå. Du kommer ikke til å angre!

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning