Billig Coca Cola

Kjøp billig Coca Cola og annen brus hos Max Godis. Vi har et stort utvalg av brus i grossistforpakninger som du kan bestille til en billig penge. Klikk hjem billig Coca Cola i dag, så slipper du å ta turen over grensen.

 

Max Godis tar søtsuget ditt på alvor

Max Godis er en godteributikk som selger smågodt, brus, snacks og sjokolade på nett. Hos oss finner du bare svenske priser. I sortimentet har vi blant annet norske og svenske klassikere, i tillegg til kjente merker fra resten av verden. Er du for eksempel ute etter amerikansk godteri? I så fall har vi et stort utvalg av favoritter som Skittles, Reese’s, Hershey’s, Twinkies og Nerds. Sortimentet vårt vokser hele tiden, og finner du ikke det du leter etter er det bare å ta kontakt. I mange tilfeller lar det seg bestille.

Bestiller du billig Coca Cola eller godteri fra Norge, gjør du en spesielt god handel. Fra 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet for opptil 350 kroner inklusive frakt, uten å måtte betale toll eller moms. EU-frakt koster 20 kroner, noe som betyr at du kan handle billig Coca Cola, snacks og godteri for 330 kroner uten at det koster deg noe ekstra i avgifter.

I tillegg tilkommer frakt i Norge, men denne summen regnes IKKE med i 350-kronersregelen. Vi bruker Bring som leverandør i Norge, og deres fraktkostnad beregnes ut i fra pakkens vekt. Les mer om å handle fra Norge her.

 

Billig Coca Cola

I tillegg til billig Coca Cola har vi også et stort utvalg av annen leskedrikk og billig brus som du kan bestille til svenske priser. Riktige drikkevarer er viktige til enhver tilstelning, og brus er en favoritt blant både voksne og barn. Hvis du skal arrangere bursdag, bryllup eller andre større tilstelninger, kan det lønne seg å kjøpe større forpakninger av billig Coca Cola. Det er også fint å ha noen ekstra bokser brus stående hjemme i tilfelle du får gjester, eller bare for å ha noe å kose deg med på en lørdagskveld.

Bestill billig Coca Cola eller Coca Cola Zero i 24-pakk for å spare mest mulig. I sortimentet finner du også billig Coca Cola tilsatt ulike smaker. Hva med å prøve Coca Cola Cherry, eller Coca Cola Vanilla? Disse får du også kjøpt i 24-pakninger. I tillegg til ulike varianter av billig Coca Cola kan vi også friste med:

  • Pepsi
  • Pepsi Max
  • Sprite
  • Fanta
  • 7 Up

Bla deg gjennom sortimentet av leskedrikker og finn din favoritt! Hvis du heller vil smake på erkerivalen har vi selvfølgelig også billig Pepsi Max.

 

Snacks

Til brus hører selvfølgelig snacks, og også her kan vi friste med både søte, salte og sure godbiter. Salte snacks passer spesielt godt sammen med boblende brus. Vi anbefaler for eksempel Sørlandschips med havsalt, som er en stor favoritt blant nordmenn. Ønsker du å prøve en annen variant kan du klikke hjem Sørlandschips med spansk paprika eller Sørlandschips med Creme Fraiche. Det blir garantert god stemning når du byr gjestene på brus og snacks så det bugner.

En annen salt favoritt blant nordmenn er Pringles. Pringles er ikke bare godt å knaske i seg, men kan også være morsomt å leke med. Hva med å overraske gjestene dine med en hjemmelaget godteridispenser? Da kan gjestene miks og matche sine egne favoritter. Fyll dispenseren med ulike smaker som Pringles Tortilla Chilli, Pringles Sweet Paprika eller Pringles Cheezy Cheez.

 

Billig Coca Cola til større tilstelninger

Skal du arrangere bryllup eller et annet stort arrangement? Da vil du spare mange penger på å bestille i store kvanta fra Max Godis. Vi har billig Coca Cola, samt annen brus og leskedrikk. Hvor mye brus du trenger å bestille avhenger av hvor mange gjester som skal komme, hvor lenge arrangementet skal vare og hva slags annen drikke som skal serveres. Hvis du bare skal servere brus, bør du beregne mellom 2-4 bokser per person.

Trenger du godteri til bryllup? En av de største bryllupstrendene akkurat nå er å lage sin egen candybar, og la gjestene forsyne seg av alle sine favoritter. Du kan pynte candybaren med dekorasjoner og farger som står i stil til resten av bryllupet, for å lage en rød tråd. Hvis candybaren skal settes fram etter middagen kan du beregne 150-200 gram godteri per gjest, men hvis den skal stå fremme hele dagen bør du beregne mer. Trikset med en vellykket candybar er at det skal se mye ut. Du bør derfor la det være igjen noe godteri og snacks slik at du kan fylle på underveis, eller eventuelt bytte til mindre skåler etter at gjestene har begynt å forsyne seg.

En candybar kan selfvølgelig suppleres med brus og leskedrikk. Sett fram kopper og sugerør som matcher resten av dekorasjonene for å gjennomføre temaet, og bestill billig Coca Cola eller annen brus fra Max Godis.  

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning