Billig brus

Ser du etter billig brus? Da er du kommet til rett sted. Max Godis har nemlig et stort utvalg grossistforpakninger av brus til en rimelig penge.

Max Godis er en nettbasert godteributikk som selger kjente og kjære klassikere til faste lave priser. Vår godteributikk sikter seg inn på det skandinaviske markedet, med både lokale favoritter og klassiske merker fra utlandet. 

 

Brus

Riktig drikke hever enhver tilstelning eller fest og brus er en favoritt både hos voksne og barn. Skal du arrangere barnebursdag kan det lønne seg å kjøpe større forpakninger med billig brus. Hos oss kan du blant annet velge mellom Coca Cola, Fanta, Pepsi og 7 up.

Våre forpakninger av billig brus kommer i 24 pakninger og 72 pakninger. Kjøp mange av en favoritt, eller flere ulike brett, og ha brus tilgjengelig til enhver tid. Da er du alltid forberedt om du skulle få besøk eller får lyst på en Cola til middagen.  

 

Energidrikk

Hos Max Godis får du ikke bare billig brus. Vi tilbyr også et godt utvalg av vitamin- og energidrikke. Også her kan du velge ulike størrelser på forpakningene eller kjøpe enkeltvis. Slik kan du enten mixe og matche eller hamstre inn din personlige favoritt.

Vitamin- og energidrikker du får hos oss er Monster, Burn, Life Energy, Battery, Nocco, Vitamin Well og Red Bull.  

 

Annen leskedrikk

I tillegg til billig brus ønsker vi å tilby billig drikke også til hverdags. Hos oss kan du plukke med deg brett med Ramlösa vann og iste. Vi har alle de klassiske smakene av Ramlösa, som sitron, garanteple og naturell, slik at du alltid kan finne noe som faller i smak til deg selv og resten av familien.

Videre finner du også et utvalg Lipton iste hos Max Godis, for ikke å glemme klassikeren Capri Sonne og ulike melkedrikker.

 

Norske kunder

Vi ønsker særlig å gi våre norske kunder en god handleopplevelse. I vår nettbutikk finner du mange kjente merker til ekstra hyggelige priser. Dermed trenger du ikke dra til Sverige for å kjøpe billig brus til svenske priser.

For våre kunder som handler fra Norge vil det komme en egen fraktkostnad, i tillegg til EU-frakten på 20 kroner. Denne avhenger av vekten på varene dine.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning