Bestille godteri

Skal du bestille godteri på nett? Hos Max Godis kan du bestille sjokolade, chips, smågodt, brus og sunne snacks. Vi gir deg kjente merker og et stort utvalg til svenske priser.

 

Snacks og godteri til hyggelige priser

Har du noen gang kjørt til Sverige og handlet godteri og brus på grensen? Dersom du er bor i Norge er det stor sjanse for at svaret er ja. Den høye sukkeravgiften i Norge gjør det svært fristende å handle søtsaker til en billigere pris når man først har sjansen. Med Max Godis trenger du ikke lenger kjøre helt til Sverige for å få den samme muligheten.

Max Godis er godteributikken på nett som lar deg bestille godteri, søtsaker, snacks og brus til svenske priser. Så lenge du holder orderen under 350 kroner betaler du heller ingen toll eller moms:

Siden 2015 kan nordmenn handle varer fra utlandet opptil tollgrensen på 350 kroner inklusive EU-frakt på 20 kroner, uten å betale toll eller moms. Det vil si at du kan bestille godteri fra Max Godis for opptil 330 kroner uten ekstra avgift. Frakten i Norge beregnet ut fra pakkens vekt kommer i tillegg, og regnes IKKE inn i 350 kronersgrensen.

Det er altså spesielt gunstig for norske kunder å bestille godteri fra Max Godis. Skal du feire bursdag eller arrangere selskap, eller har du rett og slett lyst på noe godt å kose deg med? Bestill godteri, billig brus og snacks fra Max Godis i dag, og få varene levert innen kort tid!

 

Stort utvalg

Hos Max Godis finner du alt du vanligvis kjøper på en svenskehandel. Vi har billig brus, godis og snacks til lave priser og en mengde andre kvalitetsprodukter. Sortimentet vokser hele tiden, og vi tar stadig inn kjente favoritter og nyheter i nettbutikken. Du kan bestille godteri på nett fra Max Godis i porsjonspakker, eller i store grossistforpakninger. I nettbutikken finner du blant annet:

  • Norsk, svensk og amerikansk godteri
  • Billig Coca Cola og Pepsi Max
  • Snacks til alle anledninger
  • Lys, mørk og hvit sjokolade

 

Godteri fra kjente produsenter

Hos Max Godis finner du amerikansk godteri, godteri fra svenske og norske produsenter og en mengde andre merker fra hele verden. Kort sagt: Du kan bestille alt du forventer å finne i en butikk som selger godteri. Klikk deg inn på kategorien Lösgodis for å bestille litt av alt eller mye av litt. Smågodt kan bestilles i porsjonsstørrelser på 100 eller 200 gram, eller i grossistforpakninger på opptil 1500 gram.

 

Billig brus

Er du en Pepsi Max-fan? Eller sverger du til Coca Cola? Hos Max Godis kan du bestille begge deler, og mye mer. Akkurat nå har vi et stort utvalg av energidrikker og andre leskedrikker, med eller uten tilsatt sukker. Pass på å sjekke ut kategorien Max Trening for det nyeste innen helse og energi.

Akkurat nå tilbyr vi trebrettsløsninger med de mest populære brussortene, inkludert Coca Cola, Coca Cola Zero, Pepsi, Pepsi Max, Fanta, Ramlösa og flere andre. Tre brett selges samlet for 339 kroner, og prisen er inkludert EU-frakten. Det betyr at det aldri har vært enklere å bestille brus på nett!

 

Snacks til alle anledninger

Er du ute etter snacks til fest? Max Godis har det du leter etter, enten det er søtt, surt eller salt. Chips er en sikker vinner på fest, hvertfall i kombinasjon med sprudlende brus. I nettbutikken finner du både potetgull, nachochips, ostepop, nøtter og popcorn. Du kan bestille godteri i poser eller i løsvekt. Hva har du lyst på i dag?

 

Sjokolade i alle varianter

Blant våre norske kunder er Freia og Nidar de mest populære sjokoladeprodusentene, men vi har også mye annen god sjokolade i sortimentet. Er du typen som foretrekker lys sjokolade kan vi blant annet friste med Toblerone, Milky Way og Bounty. Vil du helst ha mørk sjokolade kan du klikke hjem godbiter fra Riesen, Lindt eller Marabou Premium. Hvit sjokolade har vi også, fra blant andre Marabou, Ritter Sport og Toblerone.

Visste du at hvit sjokolade egentlig ikke er sjokolade? Den inneholder nemlig verken kakaobønner eller kakaolikør - ingrediensene som må til for at et produkt skal kunne kalles sjokolade.

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning