Amerikansk godteri

Amerikansk godteri

 

 

Hos Max Godis kan du velge blant et spennende sortiment av amerikansk godteri.

Max Godis er en godteributikk på nett som sikter seg inn på det skandinaviske markedet. I tillegg til lokale favoritter, finner du også hos oss mange kjente klassikere på amerikanske godterimarkedet.

 

Billig amerikansk godteri på nett

Nå trenger du ikke lenger dra til utlandet og turen innom Tax Free for å kjøpe amerikansk godteri til rimelige priser. I vår nettbutikk kan du enkelt plukke med deg dine favoritter i handlekurven og få godsakene levert hjem i posten.

I kategorien Amerikansk godteri finner du kjente merker som Skittles, Reese’s, Hershey’s, Twinkies og Nerds. Her finner du med andre ord favoritter til både voksne og barn.

 

Sjokolade

Når det kommer til amerikansk godteri har nok mange av oss sett seg ut en eller to sjokolader som de liker ekstra godt. Skal du kjøpe amerikansk sjokolade i Norge er det som regel dyrt og flere av dem er i tillegg vanskelige å få tak i.

Nå har vi i Max Godis samlet flere kjente varianter i vår nettbutikk, slik at du enkelt skal kunne få tak i amerikansk godteri, også i Skandinavia. Velg blant annet mellom Reese’s Pieces, M&M’s og Snickers.

 

Voksengodteri

Du finner også amerikansk godteri beregnet for de eldste i huset. Her kan du kjøpe smarte pakninger av Extra tyggis og Fisherman’s Friends til hverdags. Vi har også et utvalg spennende smaker av Pringles, som et perfekt tilskudd til lørdagskosen.

Skal du invitere gjester på besøk, kan det i tillegg være kjekt å ha en pakke After Eight i skapet for litt ekstra kaffehygge etter middagen.

 

Leskedrikk

I tillegg til amerikansk godteri finner du også et bredt sortiment av amerikansk brus og leskedrikk i vår netthandel. Kjøp rimelige brett med Pepsi, Coca-Cola, Seven Up og Lipton iste. Disse er perfekte både til bursdagsfeiringen, men også til å bare ha liggende i skapet når det dukker opp et uventet besøk.

For de som er på jakt etter energidrikk har Max Godis et utvalg av Monster og Burn du kan velge mellom.

 

Snacks

Blant vårt sortiment av amerikansk godteri finner du også chips og nøtter. Her finner du flere varianter du ellers ikke finner i butikken. Som alt annet i nettbutikken vår, får du også disse til hyggelige og overkommelige priser.

Vi fører chipsmerker som Lays, Pringles og Doritos. Besøk vår nettbutikk og finn din favoritt.

 

Kjøp fra Norge

Det er enkelt å kjøpe amerikansk godteri for våre norske kunder gjennom Max Godis. Her får du kjent og kjært godteri til enda kjekkere priser. Handler du hos oss betaler du frakt med en standardpris på 20 kroner for frakt i Sverige, uavhengig av om du befinner deg i Sverige eller Norge. Handler du fra Norge kommer det i tillegg en ekstra kostnad for frakt innad i Norge. Denne avhenger av vekten på produktene dine.

Fra og med 2015 kan du kjøpe for opptil 350 kroner før du må betale toll og moms. Med fastpris på frakt i Sverige, innebærer det i praksis at du kan kjøpe godteri for 330 kroner på våre hjemmesider før du må ta stilling til tollkostnader.

Besøk hjemmesidene våre i dag og utforsk vårt store sortiment av amerikansk godteri!

 

Besøk nettbutikken

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning