Slik lager du den perfekte sommerfesten

Publicerat maj 22 2018

Med temperaturer som minner om Syden på sitt beste og en sol som henger høyt, er det ingen tid som passer bedre for å dele god mat og drikke i godt selskap som nå. Inviter venner og familie på en hyggelig sammenkomst i hagen eller på balkongen for å feire sommeren som endelig har kommet. Med disse enkle triksene vil du sørge for å få en vellykket fest.

Dekorasjoner skaper god stemning og fine bilder

Ved å legge litt ekstra tid i dekorasjoner, er dette noe som kan være med på å sette stemningen for en god fest. Skap god sommerstemning med dekorasjoner som lyslenker og selvplukkede blomster. Et raskt søk på for eksempel YouTube gir deg mange gode tips og råd til hvordan du kan lage pynten selv. Her kan du for eksempel invitere dine nærmeste venner til å hjelpe deg enten kvelden før eller timene før festen. Husk på at vi i dag er opptatt av fine bilder til våre sosiale medier, og fine dekorasjoner vil være med på at folk ønsker å ta masse bilder. På denne måten er dere med på å forlenge minnene for kvelden gjennom bildene til andre.

Skal du ha temafest?

Temafester kan være gøy. Her kan du for eksempel arrangere en fest med et tropisk tema hvor du serverer tropiske drinker og spiller tropisk musikk. Eller hva med en 70-tallsfest der gjestene stiller opp i antrekk inspirert fra hippietiden?

Lag en spilleliste

Tenk årets og eldre sommerhits som folk har gode assosiasjoner til og som gjestene kan synge med på. Lag en nøye planlagt spilleliste som spilles hele kvelden. På denne måten skaper du god stemning med gode følelser. 

Underholdning

Spill og leker holder festen i gang, og dersom ikke alle gjestene kjenner hverandre kan dette være en fin ”ice breaker”. Hva med å hente noen ”DIY”-tips fra denne YouTube videoen?

 

Mat og snacks

Mat og snacks kan fort bli høye utgifter til en sommerfest dersom du inviterer mange gjester. Her gjelder det derfor å delegere ut til gjestene. Så lenge du stiller med grill, ventepølser og snacks, kan for eksempel gjestene ta med seg egen grillmat. På denne måten slipper du å ta hensyn til for eksempel kresne gjester eller allergier.

 

Behøver du noen gode tips til rimelig snacks, kan vi anbefale disse produktene:

Sour Cream & Onion

 Chips holder småsultne mager mette i tillegg til at det alltid er godt med noe salt til god drikke. Sour Cream and Onion smaker er ofte store favoritter på fest. Se denne og mange flere chipsfavoritter her.

Melkesjokolade

Melkesjokoladen er alltid en favoritt på festen, og hos MaxGodis kan du få den til utrolige 25 NOK! Se mer her.

Fanta Orange

En annen brusvinner gjennom tidene er klassikeren Fanta. Kjøp gjerne et par ulike brett, slik at gjestene kan kjøle seg ned med sin favorittbrus. Kun 119 NOK.

 

Coca-Cola

Colaen er også en favoritt. Hos oss kan du få en 24-pack til kun 119 NOK. 

 

 

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning