Planlegger du å arrangere prinsessebursdag?

Publicerat mars 02 2018

Har du en liten tulle i hus som snart skal feire bursdag? En bursdag med prinsessetema er alle småjenters drøm og ikke uten grunn. Allerede i barnehagen lærer vi at en glitrende krone går hånd i hånd med det å fylle år. Man skal tross alt føle seg som en konge, eller prinsesse i dette tilfellet, på den store dagen.

Et bursdagstema som har blitt stadig mer populært er Disney-filmen Frost - og det trenger ikke være så vanskelig å få til som man kanskje skulle tro. Ved hjelp av god planlegging, enkle detaljer og en dose kreativitet blir festen både gjennomført og økonomivennlig.

Basert på norsk eventyr

 

Blant de nye tilskuddene av Disney prinsesser finner vi Elsa og Anna fra Frost. Med sin idylliske beliggenhet i vinterlandskapet Arendell er det lett å forstå at unge norske jenter føler en ekstra tilhørighet til denne prinsessehistorien.

Det er kanskje ikke så rart at filmen har slått så godt an i Norge. Historien stammer nemlig fra H.C. Andersens eventyr om Snedronningen. I filmen blir vi kjent med den modige prinsessen Anna, som sammen med sin trofaste og sjarmerende følgesvenn, snømannen Olaf, setter ut på en eventyrlig reise for å finne søsteren sin Elsa. Søsteren Elsa har nemlig skapt evig vinter med sine overnaturlige krefter, og i forferdelsen over hva hun har gjort, flykter hun opp i fjellet og isolerer seg fra resten av Arendell i et isslott.

Siden filmen hadde premiere 19. november 2013, har den tatt verden med storm. Filmen har slått nesten alle Hollywood rekorder, og bare på få måneder gikk den forbi Toy Story 3 som den mest sette animasjonsfilmen noensinne. Filmen vant Golden Globe for beste animasjon og ble tildelt hele to Oscar-statuetter for beste animasjonsfilm samt beste sang for verdenshiten “Let it go”, eller “La det gå”.

Skap en uforglemmelig bursdag med Frost som tema

Barnebursdager i dag kan fort bli en dyr affære. Stort sett er det foreldrene som setter høye forventninger, men et barn trenger strengt tatt ikke et overdådig selskap for å få en minnerik feiring. Med litt kreativitet og god planlegging er det fullt mulig å få til en flott og gjennomført bursdag - som fortsatt er snill mot lommeboka.

Dersom barnet ditt er en av de som har en ekstra forkjærlighet for filmen Frost, kan du fint få til et gjennomført bursdagstema med enkle detaljer. For å skape riktig atmosfære og et magisk vinterlandskap, kommer du langt bare ved å pynte rommet med hvite eller sølvfargede ballonger, hvite og blå servietter, snødetaljer og glitter. Kaken kan enkelt lages ved å forme marsipankaken som et skjørt rundt en av jentungens dukker. Ønsker du å inkludere Olaf på kakebordet (han må selvsagt ikke glemmes), kan du lage din egen snømann med et par marshmallows og pynt.

Sist men ikke minst gjelder det å planlegge i god tid. Ta internett til hjelp for å finne inspirasjon og sørg for at du får med deg gode tilbud. Billig godteri til festen finner du hos Max Godis. I nettbutikken vår finner du alltid spennende og kjente produkter til faste lave priser.

Nedenfor har vi listet opp en rekke produkter og snacks som setter stor P på prinsessedagen:

 

Godteposer
Prikken over i-en for bursdagsgjestene er en egen godtepose med masse søtsaker i. Disse Frost-godteposene er perfekte når du skal porsjonspakke små gleder til alle gjestene. Kjøp en 6-pack til 21 KR.

 

 

 

Party Mix


Godteposen må selvsagt fylles opp. Haribo har vært en favoritt blant barn i snart 100 (!) år, og i denne Party-mixen gjemmer det seg favoritter for alle. Kjøp en pakke for kun 22 KR.  

 

 

Søte lepper


Dette er en god gammel klassiker blant smågodt. Løsgodteri er også perfekt fyll i godteposen. Kjøp en boks med disse søte leppene og fordel dem i Frost-godteposene til alle prinsesser og prinser i selskapet. En boks koster kun 18 KR.

 

Kjærlighet på pinne

En annen klassiker i barnebursdag er kjærlighet på pinne. Hos Max Godis får du en 50-pack til kun 61 KR, og du kan velge mellom flere spennende smaker.

 

Godtemix

Med denne blandingen får gjestene litt av hvert i godteposen. Med en slik godtemix slipper du også å kjøpe ørten godteposer, noe som både er praktisk og rimelig. Kjøp en boks på 800 gram til kun 41 KR.

 

Fruktopper

Disse små herlighetene har fylt opp mang en godtepose, og er et perfekt alternativ til pastillesker (som er en annen klassiker i barnebursdager). Kjøp en pakke til rimelige 16 KR.

 

Plastkopper

Det er ikke bare snacksen som skal på bordet i barnebursdag. Det blir ingen bursdag uten kake og brus. Med disse plastkoppene kan gjestene velge sin favorittdrikk på bordet. Kjøp en 6-pack til kun 21 KR.

 

Servietter


Alle vet at det fort kan bli litt søl på bordet i en barnebursdag. Når disse serviettene fra Frost ligger på bordet, blir det kjekkere for både barn og voksne å holde bordet rent. Kjøp en pakke servietter for kun 21 KR. 

 

Fant du din favoritt på listen? Du finner også flere gode søtsaker i vår nettbutikk.

Lykke til med planleggingen, og god feiring!

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning