Koselige ting du kan gjøre for din kjære på valentinsdagen

Publicerat februari 04 2019

Nyåret er i full rulle og året 2019 har allerede hatt mange dramatiske hendelser. Når det er så mye som skjer i verden er det godt å ha noen man er glad i å fokusere på. Og med valentinsdagen som nærmer seg med stormskritt, er det kanskje på tide å gjøre noe litt ekstra spesielt for den du er glad i. Vi er her for å gi noen tips til hyggelige ting du kan gjøre for den du er glad i på valentinsdagen.

1. Det er de små tingene som gjelder

En del menn er kanskje ikke klar over dette, men ikke alle kvinner ønsker store flotte blomsterbuketter eller dyre gaver til valentinsdagen. Det er viktig å poengtere at man blir så klart glad for de, men ofte er det de små tingene som gjelder. Kanskje å ta ut av oppvaskmaskinen, vaske sengetøy, støvsuge gulvet eller måke snø. Det er enkle ting som sparer din partner masse energi. Det kan være at dette er ting du gjør til vanlig, og hvis du gjør det er dette helt fantastisk! Men hvis du ser husarbeid din kjære ofte gjør i hjemmet, kan du snu om på dette og gjøre det for dem på valentinsdagen. Det er en enkel, men effektiv måte å glede en du er glad i, da de slipper å gjøre en oppgave de kanskje ikke orker den dagen.

2. Frokost på sengen

Frokost på sengen er alltid romantisk. Man kan lage sin kjæres favorittfrokost, legge til et koselig kort og noe sjokolade, mens begge spiser sammen og koser seg. Frokosten trenger ikke å være veldig ekstravagant eller avansert. Valentinsdagen i år (2019) er på en Torsdag, så det er ikke alle som har tid til å lage en stor frokost, men det kan være så enkelt som appelsinjuice og eggerøre. Sammen kan dere spise i sengen før dagen starter.

3. Du kan sjeldent gå feil med sjokolade eller konfekt

Med mindre din kjære har en eller annen form for sykdom som stopper dem fra å spise sjokolade, eller om de bare ikke liker sjokolade, skal det godt gjøres å slå feil med en boks med konfekt. Konfekt i en hjerteformet boks er det de fleste assosierer med valentinsdagen. Dette var en trend som startet rundt midten av 1800-tallet, da John Cadbury og sønnen begynte produksjon av sjokolade som de pakket inn i de første hjerteformede boksene på valentinsdagen. God sjokolade trenger ikke å være så fryktelig dyrt heller. Maxgodis selger vi konfekt i hjerteformet boks til gode priser, slik at du kan gi det til din valentin uten å gå konkurs.

4. Tenk på deg selv også

Ikke alle har en Valentin på valentinsdagen, men hvorfor skal dette stoppe deg fra å være din egen valentin. Det er et ordtak som sier: “hvis du ikke kan elske deg selv, hvordan skal du kunne elske noen andre?”. Ved å ta vare på deg selv og sette av litt tid til noe du vil, er noe man egentlig burde gjøre hver dag, men valentinsdagen er den perfekt unnskyldning. Det er også mye lettere å kjøpe en gave til personen man kjenner best; seg selv! Bruk dagen til å ta vare på deg selv, kanskje kjøp en liten gave, godteri eller noe annet godt du liker. Kanskje se på en film eller en serie som du liker eller finn på noe koselig med noen venner som kanskje ikke har en valentin på valentinsdagen heller. Det er mye du kan gjøre, men du trenger ikke å se på valentinsdagen som en dag du er alene, en heller en dag du fokuserer på deg selv.

 

Her har du noe godt du kan unne deg med på valentinsdagen, om du er alene eller sammen med noen.

 

 

Frazer Travel - Geisha Hjärta

225g for 99 kroner!

Kjøp her

 

Anthon Berg Luxury Gold

400g for 119 kroner!

Kjøp her


 

Ferrero Collection

296g for 99 kroner!

Kjøp her

 

Freia Gode Ønsker

500g for 95 kroner!

Kjøp her

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning