Hjemmelaget godterikalender

Publicerat november 12 2018

Desember nærmer seg med stormskritt, og med denne måneden kommer også advent, julegaver, og nyttårsaften. En annen ting som er spesielt med desember er julekalenderen, det å få en liten ting hver dag frem til jul er en lang tradisjon. Kanskje forbinder du julekalender med barn, med det er da ingen som har sagt at det ikke passer til både store og små.


Når det kommer til å velge kalender har man utallige muligheter, men hva med å lage en godterikalender til dine kjære, eller til deg selv;)


Det som er flott med en godterikalender er hvordan en selv kan bestemme hvor mye penger man ønsker å bruke. Man kan lage en kalender på budsjett og ha en liten bit med godteri hver dag, eller man kan slå seg løs og gi store sjokolader eller poser med godis hver søndag i advent eller på selve julaften. Valget er ditt.


Å bare gi godteri uten å pynte litt kan være kjedelig. Derfor har vi noen tips og triks til hvordan du kan gjøre kalenderen mer spennende. Har du unge barn kan du hjemme gaven et sted og lage en lapp med en gåte som forklarer hvor den er gjemt. Er du kreativ, kan en idé være å lage små lommer av filt og henge de opp på veggen.


Max Godis har et stort utvalg av godteri som passer perfekt til en godterikalender.

 

Barnaskar 6-pack 120g

120 g for 29 kroner! 

 

Kjøp her

 

Hockey Pulver Salt

7 kr!

 

Kjøp her


 

Hubba Bubba Original

180 g for 39 kroner!

 

Kjøp her

Kex Choklad

60 g for 10 kroner!

 

Kjøp her

 

Haribo Persikor

80 g for 9 kroner! 

 

Kjøp her

 

Cloetta Juleskum

100 g for 14 kroner!

 

Kjøp her


 

Mentos Berry

296g for 55 kroner!

 

Kjøp her

Oreo Mini Canister

115g for 18 kroner!

 

Kjøp her


abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning