Godterirulett: Tør du prøve deg?

Publicerat juni 19 2018

BeanBoozled har tatt verden med storm - og det er ikke på grunn av de velsmakende godteriene. Her er det om å gjøre å se hvem som er tøffest i en russisk rulett av smaker, og nyte synet av en kamerat som er mindre heldig enn deg.

Har du fortsatt ikke testet dette fantastiske sjansespillet, kan du nå kjøpe det her hos oss i MaxGodis.

Det er Jelly Belly Candy Company som står bak BeanBoozled. Signaturproduktet deres er de tradisjonelle Jelly Belly jelly bean, som kommer i mer enn 50 varianter. Her kan du velge mellom klassiske smaker som appelsin, sitron, lime og kirsebær til mer eksotiske smaker som kanel, cappucino, smørpopcorn og chilli-mango.

Inspirert av Harry Potter

I etterkant av Harry Potter-suksessen, har nå bønnene med de rare smakene ankommet gompeverden. I trollmannverdenen kan de unge heksene og trollmennene “kose” seg med Bertie Bott’s Every Flavour Beans, hvor smaker som spy, ørevoks, skunk spray og råtne egg lurer seg blant godteribønnene. Ikke særlig hyggelige smaker, men så er det også her moroa ligger. Hvem tør å trekke en jelly bean ut av posen og spise den?

Jelly Belly Candy Company har laget sin egen variant av Bertie Bott’s Every Flavour Beans. I tillegg har de laget en lignende variant, nemlig BeanBoozled, hvor de rare og ekle smakene fra Harry Potter-verden er kombinert med de klassiske jellly bean smakene. Tidenes risikosport med andre ord. Hver farge er representert av en god og en ekkel smak - så her er det bare å krysse fingrene for at du trekker opp en av de gode bønnene!

Spillet er enkelt: Spinn ruletten for å avgjøre hvilken farge du må trekke. Deretter er det opp til skjebnen hvilken ende av skalaen du ender på - en av Jelly Bellys favorittsmaker eller smaken til en identisk kopi med forferdelig smak. Det er kanskje ikke så moro å spise en ekkel jelly bean selv, men å se motspilleren oppleve smaken av en ekkel jelly bean får deg garantert til å trekke på smilebåndet!

 

Hver eske inneholder 8 supergode smaker og 8 superekle smaker:

Tutti-frutti - Stinkende strømper

Lime - Nyklippet gress

Smørpopcorn - Råttent egg

Bærmiks - Tankrem

Fersken - Spy

Sjokoladepudding - Hundemat

Saftig pære - Snørrkråke

Kokos - Våtserviett


Tør du prøve deg?

Jelly Belly BeanBoozled

Kjøp pakken med spillet inkludert, og vi garanterer en artig aften! Kun 115 NOK! 

Jelly Belly BeanBoozled - refill

Har du spilt deg gjennom posen? Kjøp en pakke refill til kun 40 NOK! 

 

 

Kjøp en pakke, og test da vel! 

Her kan du se andre prøve seg på moroa:


Og husk, sett frem et glass med drikke for å skylle ut den vonde smaken...

Lykke til! 

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning