Bygg din egen godteridispenser

Publicerat maj 14 2018

Godteri ble akkurat enda morsommere!

Godteri er ikke bare godt å spise, det kan også være veldig morsomt. Og da snakker vi ikke bare om påskefigurer som du kan leke med, eller Big Baby Pop som du kan sutte på. Slipp kreativiteten løs og bruk godteri som dekorasjon i et selskap, eller lag en fullt spiselig cola-flaske av sjokolade.

Hvis du er litt fingernem og ønsker å ta godteri-moroa til et nytt nivå, kan du forsøke å bygge din egen godteridispenser. Dette krever store mengder lim og en stødig hånd, men du har sannsynligvis alt du trenger av materialer liggende hjemme slik at det ikke trenger å koste deg en krone.

Her viser vi deg en steg for steg-video av hvordan du kan bygge din egen godteridispenser, perfekt for Jelly Beans, Skittles, Smarties og annet kuleformet godteri.

Du trenger:
  • Papplater
  • Pinner
  • Fjæren fra en kulepenn
  • Glassplater av akryl
  • Lim, skjærekniv og linjal

Hvis du er typen som foretrekker salt og sprø over søt og myk, kan du heller gi deg i kast med å lage din egen Pringles-automat! Slik gjør du det:

Til dette trenger du:
  • Papplater
  • Pinner
  • Lim, skjærekniv, linjal og passer

I tillegg trenger du en god dose tålmodighet! Gjør det selv-prosjekter koster som regel mer tid enn penger, og innebærer mye prøving og feiling. Til gjengjeld er det morsommere å vise fram en maskin man har bygget selv, enn en maskin du har kjøpt. Og når arbeidet er ferdig har du et fikst nytt møbel å sette på kjøkkenet, klar for lørdagskosen! Det er selvfølgelig også lov å prøvesmake litt mens du bygger.

Hos Max Godis kan du bestille godteri til svenske priser. Det er enkelt, trygt og billig! Her kan du se det store utvalget av godteri, sjokolade, chips, brus og masse annet. Og husk - vi leverer til hele Norge.

Dette kan du putte i Pringles-automaten din:

Den originale røde Pringles
Til utrolige 21 KR! 

 


Pringles med smak av paprika
Til utrolige 21 KR! 

 

Pringles med Sour Cream & Onion
Til utrolige 21 KR! 

 

abonnere på vårt nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev får du unike tilbud på din e-mail.

Hoppsan

Denna produkt har en maxantall per beställning